Σίδερο Ατμού Philips GC4516/40 | Συσκευές Σιδερώματος - Σίδερα

Σίδερο Ατμού Philips GC4516/40. Συσκευές Σιδερώματος Σίδερα Ατμού PHILIPS .Πληροφορίες προϊόντος και προσφορές στο e-ilektragora.gr

Σίδερο Ατμού Philips GC4516/40

Σίδερο

Ατμού

Philips

GC4516/40

Συσκευές Σιδερώματος

Σίδερα Ατμού

PHILIPS

GC4516

ηλεκτρικά είδη

eShop

ηλέκτραγορά

ilektragora

e-ilektragora

Σίδερο Ατμού Philips GC4516/40 | Συσκευές Σιδερώματος - Σίδερα
Σίδερο Ατμού Philips GC4516/40
ΚΩΔΙΚΟΣGC4516
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
BRANDPHILIPS

Σίδερο ατμού Philips GC4516/40 ισχύος 2400 Watt, με αυτόματο έλεγχο ατμού που παρέχει τη σωστή ποσότητα ατμού για κάθε ρούχο, ενώ η πλάκα SteamGlide Plus προσφέρει πιο γρήγορο σιδέρωμα.

 

 

Σίδερο Ατμού Philips GC4516/40:

2400W για γρήγορη θέρμανση του σίδερου

Με 2400 W, το ατμοσίδερο Azur Performer Plus θερμαίνεται γρήγορα και προσφέρει ισχυρή απόδοση, για εξαιρετικά αποτελέσματα σιδερώματος.

Παροχή ατμού έως και 45 γρ./λεπτό

Η συνεχής παροχή ατμού έως και 45 γρ./λεπτό σoυ προσφέρει την ιδανική ποσότητα ατμού, ώστε να αφαιρείw αποτελεσματικά όλες τις τσακίσεις.

Αυτόματος έλεγχος ατμού

Με τον αυτόματο έλεγχο ατμού, δεν χρειάζεται να ρυθμίζεις τη σωστή ποσότητα ατμού. Επίλεξε τη θερμοκρασία για τα ρούχα που σιδερώνεις και είσαι έτοιμος.

Πλάκα Steamglide Plus

Η πλάκα SteamGlide Plus προσφέρει βέλτιστη ολίσθηση για πιο γρήγορο σιδέρωμα. Οι εξαιρετικά προσεγμένες οπές εξασφαλίζουν καλά ισορροπημένη κατανομή του ατμού.

Self-Clean

Εκτός από το ενσωματωμένο δοχείο αλάτων, η λειτουργία αυτοκαθαρισμού της πλάκας απομακρύνει ακόμα και τα πιο επίμονα άλατα, βελτιώνοντας την απόδοση του ατμού και τα αποτελέσματα του σιδερώματος. Η λειτουργία γρήγορης απομάκρυνσης αλάτων είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αφαιρέσεις τα άλατα από το σίδερό σου και εγγυάται συνεχή, ισχυρή παροχή ατμού για πολλά χρόνια.

Άκρο τριπλής ακρίβειας

Έτσι μπορείς να σιδερώνεις ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία π.χ. γύρω από τα κουμπιά ή μεταξύ των πτυχώσεων, χάρη στη μυτερή άκρη, το αυλάκι για σιδέρωμα γύρω από κουμπιά και τη μύτη με κομψή σχεδίαση.

Ιδανικό βάρος για ευκολότερο χειρισμό του σίδερου

Το σίδερο έχει το ιδανικό βάρος για να κινείται εύκολα πάνω σε οποιοδήποτε ρούχο ώστε να σου επιτρέπει να σιδερώνεις με λιγότερο κόπο, καθώς διευκολύνει τη συνεχή μετακίνησή του από τη σιδερώστρα πίσω στη βάση του.

 

Χαρακτηριστικά 
Τύπος Σίδερου Ατμού
Τύπος Πλάκας SteamGlide Plus
Ισχύς 2400 Watt
Παραγωγή Ατμού 45-190 gr/min
Κάθετος Ατμός Υποστηρίζεται
Ψεκασμός Νερού Διαθέτει
Αυτόματη Απενεργοποίηση Δεν διαθέτει
Σύστημα καθαρισμού από άλατα Self-Clean
Χωρητικότητα Δοχείου 300 ml
Βάρος σε gr 1520
Χρώμα Κόκκινο
Επιπλέον Βολή ατμού έως 190g
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.philips.gr
84,90 €79,00 €
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ

 

 

 header

 

 

3