Σίδερο Ατμού Juro Pro Violet | Συσκευές Σιδερώματος - Σίδερα

Σίδερο Ατμού Juro Pro Violet. Συσκευές Σιδερώματος Σίδερα Ατμού JURO PRO .Πληροφορίες προϊόντος και προσφορές στο e-ilektragora.gr

Σίδερο Ατμού Juro Pro Violet

Σίδερο

Ατμού

Juro

Pro

Violet

Συσκευές Σιδερώματος

Σίδερα Ατμού

JURO PRO

VIOLET

ηλεκτρικά είδη

eShop

ηλέκτραγορά

ilektragora

e-ilektragora

Σίδερο Ατμού Juro Pro Violet | Συσκευές Σιδερώματος - Σίδερα
Σίδερο Ατμού Juro Pro Violet
ΚΩΔΙΚΟΣVIOLET
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ1 ΕΩΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ
BRANDJURO PRO

Σίδερο ατμού Juro Pro Violet 2400W για στεγνό σιδέρωμα, έτοιμο σε 30 - 40 δευτερόλεπτα με επαγγελματική πλάκα διπλής κεραμικής επίστρωσης με 37 οπές.

 

 

Σιδέρωσε γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά. Με μεγάλη ισχύ 2400 Watt για ταχύτατη θέρμανση πλάκας και ατμοποίηση, συνεχόμενη παραγωγή ατμού έως 40gr/min και πρόσθετος ατμός έως 80gr/shot για να μαλακώνουν και οι πιο επίμονες ζάρες.

Ο ειδικός σχεδιασμός της κεραμικής πλάκας σιδερώματος Nanoceramic για τέλεια ολίσθηση , σου επιτρέπει να φτάνεις και στα πιο δύσκολα σημεία των ρούχων, όπως είναι τα κουμπιά από τα πουκάμισα, ενώ με τον ρυθμιστή ατμού καθορίζεις ακριβώς την ποσότητα ατμού που χρειάζεσαι. Η δεξαμενή νερού χωρητικότητας 300ml σου επιτρέπει να σιδερώνεις αδιάκοπα για αρκετή ώρα, ενώ όταν χρειαστεί να τη γεμίσει, η μεγάλη οπή πλήρωσης, σε διευκολύνει στο γρήγορο γέμισμα. 

Για να γίνει το σιδέρωμα ακόμα πιο άνετο, το σίδερο έχει σύστημα προστασίας anti-drip για την αποφυγή σταξίματος σταγόνων όταν το σίδερο δεν έχει ζεσταθεί επαρκώς. Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, η συσκευή διαθέτει σύστημα anti-scale για προστασία από τη συσσώρευση αλάτων, ενώ υπάρχει και σύστημα αυτοκαθαρισμού auto-clean των αλάτων της πλάκας ώστε να καθαρίζεις μόνη σου τη συσκευή χωρίς να χρειάζεται να απευθυνθείς σε εξειδικευμένο συνεργείο επισκευής. Τα σίδερα Juro-Pro φροντίζουν τα ρούχα σου και κάνουν το σιδέρωμα παιχνίδι! 

Χαρακτηριστικά 
Τύπος Σίδερου Ατμού
Τύπος Πλάκας Kεραμική
Ισχύς 2400 Watt
Παραγωγή Ατμού 60-80 gr/min
Κάθετος Ατμός Υποστηρίζεται
Ψεκασμός Νερού Διαθέτει
Αυτόματη Απενεργοποίηση Δεν διαθέτει
Σύστημα καθαρισμού από άλατα Σύστημα αυτοκαθαρισμού (self-clean), Anti-scale σύστημα περιορισμού συγκέντρωσης αλάτων
Χωρητικότητα Δοχείου 300 ml
Βάρος σε gr 1200
Χρώμα Λευκό-Μώβ
Επιπλέον Πρόσθετος ατμός (βολή ατμού) έως 80gr, Μαλακή λαβή, Δοσομετρητής νερού
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή https://www.juropro.gr
35,90 €32,90 €
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ

 

 

 header

 

 

3