Αφυγραντήρας Juro Pro Diamond 16LT | Κλιματισμός - Θέρμανση -

Αφυγραντήρας Juro Pro Diamond 16LT. Κλιματισμός - Θέρμανση Αφυγραντές JURO PRO .Πληροφορίες προϊόντος και προσφορές στο e-ilektragora.gr

Αφυγραντήρας Juro Pro Diamond 16LT

Αφυγραντήρας

Juro

Pro

Diamond

16LT

Κλιματισμός - Θέρμανση

Αφυγραντές

JURO PRO

diamond16l

ηλεκτρικά είδη

eShop

ηλέκτραγορά

ilektragora

e-ilektragora

Αφυγραντήρας Juro Pro Diamond 16LT | Κλιματισμός - Θέρμανση -
Αφυγραντήρας Juro Pro Diamond 16LT
ΚΩΔΙΚΟΣdiamond16l
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
BRANDJURO PRO

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο αφυγραντήρας Juro Pro Diamond 16LT είναι οικονομικός στο ρεύμα (μόνο 215W), καλύπτει χώρους έως 80m2 και διαθέτει περιστροφικό συμπιεστή Panasonic για αξιοπιστία, μεγάλη διάρκεια ζωής και 3 συστήματα καθαρισμού αέρα για υγιεινό και άνετο περιβάλλον.

 

 

Αφυγραντήρας Juro Pro Diamond 16L:

Ο πιο οικονομικός αφυγραντήρας 16L στην κατηγορία του (μόνο 215W), κάλυψη έως 80m2, με περιστροφικό συμπιεστή Panasonic για αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής και 3 συστήματα καθαρισμού αέρα για υγιεινό και άνετο περιβάλλον. Απόκτησε τον αφυγραντήρα Juro-Pro Diamond 16L και ζήσε μέσα σε ένα υγιεινό, άνετο, ευχάριστο περιβάλλον, χωρίς μούχλα και υγρασία, σκόνη, καπνό και δυσάρεστες οσμές! Χάρη στα 16L ικανότητας αφύγρανσης αφαίρεσε αποτελεσματικά την υγρασία και καθάρισε αποτελεσματικά τον αέρα του χώρου σου με τα 3 συστήματα καθαρισμού αέρα που διαθέτει. Απαλλάξου από τη σκόνη που υπάρχει στον χώρο σου με το φίλτρο σκόνης ενώ με τον ιονιστή και το φίλτρο ενεργού άνθρακα απομάκρυνε τις δυσάρεστες οσμές, τις πτητικές ενώσεις όπως φορμαλδεΰδη και τον καπνό.

Λειτουργίες:

Στην καρδιά του αφυγραντήρα Juro-Pro Diamond 16L βρίσκεται ένας περιστροφικός συμπιεστής Panasonicμονού ρότορα με χαμηλή κατανάλωση, αθόρυβος, άψογος στη λειτουργία, αποδοτικός, αξιόπιστος, με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η κατανάλωση του αφυγραντήρα Juro-Pro Diamond 16L είναι μόνο 215W, η χαμηλότερη στην κατηγορία του. Ενδεικτικά, για κάθε 100W μεγαλύτερης κατανάλωσης, επιβαρύνεσαι περίπου 70€ το χρόνο*. Υπολόγισε το όφελος και πάρε την απόφαση.

Η επεξεργασία του αέρα με τη λειτουργία του ιονιστήκαι τα φίλτρα σκόνης και ενεργού άνθρακα θα απομακρύνει τα σωματίδια σκόνης που είναι υπεύθυνα για πολλές αλλεργίες, θα αφαιρέσει τις δυσάρεστες οσμές του χώρου και τις πτητικές ενώσεις και θα τον γεμίσει με ανιόντα που βοηθούν στην καλή διάθεση και ευεξία!

Προγραμμάτισε με μεγάλη ευελιξία πότε θα ξεκινήσει και πότε θα σταματήσει ο αφυγραντήρας με τηλειτουργία χρονοδιακόπτη και προκαθορισμού εκκίνησης από 1 έως 24 ώρες.

Λειτούργησε άφοβα τον αφυγραντήρα όλες τις εποχές του χρόνου χάρη στο μεγάλο θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας, ενώ η λειτουργία αυτόματης απόψυξης προστατεύει τον συμπιεστή στις χαμηλές θερμοκρασίες κάνοντας τον κατάλληλο ακόμα και για χώρους που συνήθως δεν θερμαίνονται τον χειμώνα όπως είναι τα γκαράζ, τα κελάρια, οι αποθήκες και τα εξοχικά.

Διαθέτει μεγάλη δεξαμενή νερού 3,8L ώστε να μη χρειάζεται να την αδειάζεις συνεχώς (π.χ. όταν χρησιμοποιείς τη συσκευή στην κρεβατοκάμαρα), ενώ υπάρχει και δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης με σωλήνα που θα βρεις μέσα στη συσκευασία.

Μπορείς να μεταφέρεις τον αφυγραντήρα εύκολα και γρήγορα σε όποιο δωμάτιο θέλεις καθώς υπάρχουνλαβή και ροδάκια για να σε διευκολύνουν. Πλέον, ο αφυγραντήρας κρίνεται απαραίτητος για κάθε κατοικήσιμο χώρο ενώ είναι επιβεβλημένος για την κρεβατοκάμαρα ώστε να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου και να αισθανθείς φρεσκάδα και ξεκούραση την επόμενη ημέρα.

Τώρα μπορείς να χαρείς ένα καθαρόυγιεινό και άνετο περιβάλλον, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, αξιόπιστα και αδιάλειπτα με τη βοήθεια ενός αφυγραντήρα. Γιατί οι αφυγραντήρες Juro-Pro ήρθαν για να σου ρουφήξου... την υγρασία και να καθαρίσουν τον αέρα του χώρου σου!

*Βάση τιμολογίων Γ1 ΔΕΗ (06/2016) και λειτουργία για 12 ώρες επί 12 μήνες

 

 

Χαρακτηριστικά 
Δυνατότητα Αφύγρανσης 16lt/24h
Θόρυβος 39 dB
Ισχύς 215 Watt
Για χώρους έως 80 m2
Ιονιστής Διαθέτει
Σύνδεση Αποχέτευσης Υποστηρίζεται
Λειτουργία με συμπιεστή
Τύπος Φίλτρου Πλενόμενο Φίλτρο Σκόνης, Φίλτρο Ενεργού άνθρακα
Κυβικά Μέτρα Κάλυψης 208 m3
Επίπεδο Θορύβου 34 - 39 Db
Χρονοδιακόπτης Διαθέτει
Ταχύτητες 2
Επιπλέον Χωρητικότητα δοχείου 3.8lt, Ροδάκια για εύκολη μεταφορά
Βάρος σε Kg 9.5
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) 308 x 225 x 526
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.juropro.gr
319,00 €192,00 €
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ

 

 

 header

 

 

3